Nieuw: ‘hockey & tennis ontdek-trainingen voor kinderen

MAARHEEZE – Kinderen van 5 tot 9 jaar kunnen binnenkort de speciale ‘hockey & tennis ontdek-trainingen volgen.Nieuw: ‘hockey & tennis ontdek-trainingen voor kinderen

29-03-2019 09:56 – Ingezonden door Redactie

MAARHEEZE – Kinderen van 5 tot 9 jaar kunnen binnenkort de speciale ‘hockey & tennis ontdek-trainingen volgen. Lekker buiten sporten, de beginselen van hockey en tennis leren én veel gezelligheid met vriendjes en vriendinnetjes. Hockeyclub Cranendonck (HCC) en Tennis Club Maarheeze (TCM) vinden het belangrijk dat kinderen van jongs af aan lekker sporten en beide clubs bieden nu een gezamenlijk traject aan, de zogenaamde Romrijten Clinics. Niet kiezen, lekker alles uitproberen.

Gratis Romrijten-clinics
Kinderen van 5 tot 9 jaar gratis kennismaken met tennis en hockey. Na de vier Romrijten-clinics volgt meer informatie over het afsluitende H&T Sport toernooi en is er een speciale aanbieding voor vervolglessen en de mogelijkheden van een gezamenlijk lidmaatschap: het ‘Romrijten Abonnement’. De clinics zijn opgebouwd uit 40 minuten tennisles, een korte pauze en 40 minuten hockeytraining. De trainingen vinden plaats op woensdag 10 april,  17 april, 8 mei en 15 mei van 17.30 tot 19.00 uur. De introductieperiode is natuurlijk geheel vrijblijvend, maar we rekenen er wel op dat de kinderen alle vier de trainingen aanwezig zijn.

Sporten is leuk en gezond!
HCC en TCM zijn buren op Sportpark de Romrijten in Maarheeze en werken al vele jaren prettig samen. Enkele jaren geleden vernieuwden ze gezamenlijk de kleedkamers, douches en toiletten van het gedeelde paviljoen. Deze samenwerking krijgt nu ook een sportieve insteek, met voordeel voor de jongste inwoners van Cranendonck en hun ouders. Sporten is gezond én leuk en TCM en HCC bieden graag zoveel mogelijk inwoners van de gemeente Cranendonck de mogelijkheid om te sporten. Door samen te werken, ontstaat de mogelijkheid om beide sporten te beoefenen tegen een zeer aantrekkelijk tarief. Een mooie kennismaking.

Informatiebijeenkomst
Woensdag 3 april organiseren HCC en TCM van 17.30 tot 18.15 een speciale informatiebijeenkomst. Hierin wordt de opzet van de clinics en het Romrijten Abonnement uitgelegd, zijn de trainers aanwezig om kennis te maken, vertellen we wat nodig is om mee te doen (sportkleding is prettig, materialen kunnen geleend worden) en hoe het bijvoorbeeld geregeld is met begeleiding en verzekering. Wilt u meer weten over de informatiebijeenkomst of wilt uw kind(eren) direct aanmelden? Stuur dan een mail naar tc@hccranendonck.nl.  

Powered by Blog Grabber