Nieuw in Weert: Shoezz by GlamZ

n het pand aan de Hoogstraat, waar voorheen Andre Coolen Schoenmode was gevestigd, kan iedereen wederom terecht voor een prachtig aanbod modieuze schoenen, voor hem en voor haar.Nieuw in Weert: Shoezz by GlamZ

22-02-2019 11:01 – Ingezonden door Redactie

In het pand aan de Hoogstraat, waar voorheen Andre Coolen Schoenmode was gevestigd, kan iedereen wederom terecht voor een prachtig aanbod modieuze schoenen, voor hem en voor haar. Shoezz by GlamZ opende er namelijk afgelopen weekend zijn deuren! “Tijdens de opening konden we op heel wat publiek rekenen, mensen kwamen talrijk een kijkje nemen en de nieuwe winkel en onze collecties ontdekken,” aldus Mark Kok, eigenaar van de winkel.

Shoezz by GlamZ is ontstaan uit GlamZ Men & Woman, een kledingwinkel die al bijna 12 jaar gelegen is in de prachtige Maasstraat in Weert en uitgebaat wordt door Ans Timmermans, de partner van Mark. “We waren toe aan een nieuwe uitdaging en daarom hebben we gekozen om naast de kledingwinkel, ook een schoenenzaak te openen,” legt Mark uit. “En de locatie is helemaal top, want we zijn gevestigd in het pand waar voorheen al een erg bekende schoenenzaak gevestigd was, op de hoek van het marktplein in het hartje van Weert.”

Er is een ruim aanbod aan modieuze, draagbare schoenen te vinden, voor alle leeftijden van jong tot oud. “Behalve een goede prijs, bieden we ook schoenen die je niet in iedere winkel zal vinden. Zo voeren we merken als Ted Baker, HIP, MaiMai, Roberto d’Angelo, Brunate, Paul Green,… en voor de heren o.a. Rehab, Melik, Giorgio en GANT. Merken die allemaal hun kwaliteiten al bewezen hebben.” Naast een ruim aanbod damesschoenen, kunnen ook mannen er terecht voor schoenen, van sportief tot gekleed. “Daarnaast vullen we ons assortiment aan met trendy handtassen en accessoires, van merken als Smaak Amsterdam, Valentino en GiGi Fratelli.”

Het is zeker de moeite om eens binnen te lopen bij Shoezz by GlamZ. Niet enkel de riante etalage, maar ook de frisse, ruime en sfeervolle winkel nodigt uit. Het team van Shoezz by GlamZ helpt en adviseert u graag bij het maken van uw keuze. Trouwens, aankomende zondag, 24 februari, is het Koopzondag in Weert en is ook Shoezz by GlamZ geopend van 13.00 uur tot 17.00 uur. De winkel is gelegen aan de Hoogstraat 2 in Weert. Voor meer informatie kijk op de Facebookpagina ‘Shoezz by GlamZ’.

Powered by Blog Grabber