Nieuw single Dennis Eijkemans

‘Eindhoven’, zo heet de gloednieuwe single van zanger Dennis Eijkemans. “Een echte meezinger over de stad Eindhoven bestaat nog niet,” legt de zanger uit Hamont-Achel uit. “En dit lied beschrijft de warmte…Nieuw single Dennis Eijkemans

27-01-2019 19:55 – Ingezonden door Redactie

‘Eindhoven’, zo heet de gloednieuwe single van zanger Dennis Eijkemans. “Een echte meezinger over de stad Eindhoven bestaat nog niet,” legt de zanger uit Hamont-Achel uit. “En dit lied beschrijft de warmte van deze stad en kan hopelijk de mensen in regio Eindhoven verbroederen.”

Dennis is zeker geen onbekende in de regio. Als zanger en entertainer heeft hij al op menig podia gestaan. Zo is hij ook een vaste waarde in de Dinnershows van Proost in Budel. Dennis werd geboren in Eindhoven maar is woonachtig in Hamont. “Er zijn doorheen de jaren heel wat liedjes geschreven over steden als Amsterdam, Den Haag, Parijs, Rome etc. Maar een echte meezinger over de stad Eindhoven bestaat nog niet. Enkele maanden geleden ben ik begonnen met het schrijven van een lied dat de warmte van deze stad beschrijft, een mooi nummer dat de mensen in regio Eindhoven kan verbroederen.” Dennis gaat verder: “Vanaf nu is het lied te beluisteren via alle grote kanalen zoals Spotify, Deezer, iTunes etc. En er is ook een mooie videoclip bij gemaakt die te bekijken is via YouTube. Hopelijk gaat dit liedje een echte meezinger worden zodat het in de Eindhovense kroegen, het PSV stadion en op allerlei evenementen vaak beluisterd en meegezongen wordt!”

Powered by Blog Grabber