Nieuwe bestuursleden gezocht voor de Avond4daagse in Maarheeze

Geniet jij ook zo van de jaarlijkse avondvierdaagse in Maarheeze en vind jij het belangrijk dat dit wandelevenement voor de inwoners van Maarheeze behouden blijft? Graag vragen wij dan even je aandacht!…Nieuwe bestuursleden gezocht voor de Avond4daagse in Maarheeze

06-02-2019 22:05 – Ingezonden door Redactie

Geniet jij ook zo van de jaarlijkse avondvierdaagse in Maarheeze en vind jij het belangrijk dat dit wandelevenement voor de inwoners van Maarheeze behouden blijft? Graag vragen wij dan
even je aandacht! De Avondvierdaagse is een jaarlijkse gezellige aangelegenheid voor volwassenen, kinderen en aangelijnde huisdieren. Bewegen, groeten en ontmoeten staat centraal. Elk jaar nemen hier circa 200 mensen aan deel. Dit vraagt natuurlijk om een goede organisatie en helpende handjes. Gelukkig kan de organisatie elk jaar weer rekenen op de nodige vrijwilligers maar blijft nieuwe aanwas nodig om dit evenement voort te kunnen blijven zetten. Zo is er op dit moment ruimte voor twee nieuwe bestuursleden die het leuk vinden om hieraan bij te dragen.
Wat houdt het in?
Het kost niet heel veel tijd! Met een gelikt draaiboek lukt het de organisatie om het aantal overlegmomenten met een gezellige kleine groep tot een minimum te beperken. Met name in de weken naar de avondvierdaagse toe en tijdens de dagen zelf ben je slechts enkele uurtjes in touw. Vind jij het leuk om mee te helpen of wil je meer weten?
Dan nodigen wij je van harte uit dit aan ons te laten weten en een e-mailbericht te sturen naarbestuur@kvw-maarheeze.nl. Wij nemen dan snel contact met je op!
Meer informatie over de Avondvierdaagse in Maarheeze staat op www.kvw-maarheeze.nl

Powered by Blog Grabber