Nieuwe feestgelegenheid bij Partycentrum Antoine

Er staat heel wat te gebeuren bij Partycentrum Antoine in Soerendonk. Want vanaf maart kan iedereen in Feestcafé Ons Café feesten en partijen boeken tot wel 70 personen. Het lunchbuffet op zondag blijft, maar zal vanaf dan op de eerste en derde zondag van de maand doorgaan. In het restaurantgedeelte…Nieuwe feestgelegenheid bij Partycentrum Antoine

21-01-2019 12:03 – Ingezonden door Redactie

Er staat heel wat te gebeuren bij Partycentrum Antoine in Soerendonk. Want vanaf maart kan iedereen in Feestcafé Ons Café feesten en partijen boeken tot wel 70 personen. Het lunchbuffet op zondag blijft, maar zal vanaf dan op de eerste en derde zondag van de maand doorgaan. In het restaurantgedeelte blijft iedereen welkom, met groepen vanaf 15 personen. Eigenaar Antoine Verbeten geeft graag een woordje uitleg.

“Met ons nieuw concept toveren we ons restaurantgedeelte om naar ‘Ons Café’. Heb je iets te vieren zoals een bruiloft, verjaardag, bedrijfsfeest, babyborrel of jubileum, dan ben je hier zeker aan het juiste adres,” vertelt Antoine. “In ons feestcafé hebben we plaats voor feesten tot ongeveer 70 personen en alles wordt in overleg volledig naar wens geregeld. Denk aan de hapjes, het menu, drankjes, buffetten,… Samen maken we er een geslaagde avond van! Wij bieden al een compleet verzorgd feest vanaf 23,50 euro per persoon, 5 uur all-in!” Maar ook voor feesten tot 500 personen kan je bij Partycentrum Antoine terecht, dan stellen ze het gehele partycentrum beschikbaar. In het restaurant is het vanaf maart niet meer mogelijk om à la carte te eten. “Dit kan wel indien er vooraf gereserveerd wordt en enkel voor groepen vanaf 15 personen. En ook ons welbekend lunchbuffet op zondag, van 11.30 uur tot 14.00 uur, blijft. Dit gaat door op de eerste en derde zondag van de maand, voor slechts 14,50 euro per persoon onbeperkt eten en drinken. Bovendien blijven we ook nog altijd de catering op locatie verzorgen, evenals de compleet verzorgde dagtochten.”

‘Ons Café’ is een erg gezellige feestlocatie, waar alles bespreekbaar is om zo een mooi feest op maat te presenteren. “Samen met de klanten kijken we naar de wensen en de verschillende mogelijkheden. We hebben heel wat opties, waardoor er voor ieder feest een passende formule is,” aldus Antoine. “Daarnaast hebben we enkele leuke all-in arrangementen voor groepen vanaf 20 personen. Kijk voor meer informatie hierover zeker eens op onze website www.partycentrumantoine.nl Kan je hier niet meteen vinden wat je zoekt? Neem dan zeker even telefonisch contact op, want alles is bespreekbaar!” Trouwens, Partycentrum Antoine organiseert het hele jaar door leuke acties en activiteiten. Kijk op de website zeker eens bij de hoofding ‘Jaarprogramma’ en ontdek wat ze allemaal organiseren met bijvoorbeeld Carnaval, Pasen, moederdag, Kerstmis,..

Partycentrum Antoine is gelegen aan de Dorpsstraat 36 in Soerendonk. Bellen kan naar tel. 0031 495 592737 of mail naar info@partycentrumantoine.nl Op reservering kunt u vanaf 15 personen 7 dagen per week bij ons terecht! Ben je trouwens nog op zoek naar een leuke bijverdienste? Partycentrum Antoine is altijd op zoek naar gemotiveerd personeel! En hou ook zeker de Facebookpagina in de gaten en blijf op de hoogte van laatste nieuwtjes en acties! Iedereen die in januari of februari een feestje boekt voor dit jaar, kan genieten van een extra feestelijk aangeklede ruimte met mooie ballondecoraties.

Powered by Blog Grabber