Nieuwe inspraakbijeenkomst herinrichting wegen Soerendonk

CRANENDONCK – Op de inloopavond op 26 februari 2019 is gebleken dat niet iedereen in Soerendonk de aankondigingen gezien heeft om mee te denken over de aanpassingen van de Damenweg en Beekstraat in Soerendonk.Nieuwe inspraakbijeenkomst herinrichting wegen Soerendonk

25-03-2019 14:12 – Ingezonden door Redactie

CRANENDONCK – Op de inloopavond op 26 februari 2019 is gebleken dat niet iedereen in Soerendonk de aankondigingen gezien heeft om mee te denken over de aanpassingen van de Damenweg en Beekstraat in Soerendonk. Op de drie bewonersavonden die de gemeente georganiseerd heeft, waren de werkgroep Openbare Ruimte van de dorpsraad en enkele aanwonenden aanwezig. Zij hebben actief meegedacht over de herinrichting van de wegen. De gemeente is blij met deze inbreng maar neemt de signalen dat er niet voldoende bekendheid is gegeven aan de bijeenkomsten serieus.

Powered by Blog Grabber