Nieuwe reeksen sportprogramma gaan van start

sportprogramma van de gemeente Neerpelt. Met een uitgebreid aanbod recreatieve sporten als sportwandelen, step, looptrainingen, fit & gezond… is er voor elk wat wils.Nieuwe reeksen sportprogramma gaan van start

14-09-2018 15:16 – Ingezonden door Redactie

Op 10 september starten de nieuwe lessenreeksen van Total Fitness, het sportprogramma van de gemeente Neerpelt. Met een uitgebreid aanbod recreatieve sporten als sportwandelen, step, looptrainingen, fit & gezond… is er voor elk wat wils.

“Met een breed en gevarieerd sportprogramma willen we alle Neerpeltenaren aanspreken die graag sporten buiten clubverband,” zegt schepen van sport Leen Gielen. “Zowel beginners, als geoefende sporters vinden hun gading. Fit & gezond is bijvoorbeeld een lessenreeks voor beginnende sporters, met tips voor een gezonde levensstijl en een sportuurtje. De combinatietraining is eerder gericht op getrainde sporters en combineert loop- en krachttrainingen. Verder kan je kiezen uit sportwandelen, looptrainingen, conditietraining, bootcamp en total workout. Die laatste omvat zes sporten waaronder dance & shape, BBB en step.”  Het volledige aanbod vind je op www.neerpelt.be/total-fitness. Je kan je online inschrijven. De lessen starten in de week van 10 september.
?Foto Neerpelt.In

Powered by Blog Grabber