Nieuwe rolstoelen voor VOSPO

Vospo is een sportvereniging voor mensen met een mentale en/of fysieke beperking en bestaat nu reeds 40 jaar. Zij beoefenen hun sport in de gemeentelijke sporthal de Bemvoort in Overpelt. De club telt…Nieuwe rolstoelen voor VOSPO

10-12-2018 16:05 – Ingezonden door Redactie

Vospo is een sportvereniging voor mensen met een mentale en/of fysieke beperking en bestaat nu reeds 40 jaar. Zij beoefenen hun sport in de gemeentelijke sporthal de Bemvoort in Overpelt. De club telt zo’n 80 leden uit geheel Noord-Limburg. In het kader van deze verjaardag werden 13 nieuwe rolstoelen en nieuwe sportuitrusting aangeschaft. Deze aankoop kon worden gerealiseerd dankzij financiële tussenkomst van het Autonoom Gemeentebedrijf (AGB) Overpelt en G-Sport Vlaanderen. De nieuwe sportuitrusting is er gekomen dankzij de firma JWL Electro en Security uit Overpelt en dit mede ter ere van hun 25-jarig bestaan en hun verhuizing naar het Nolimpark. Bij de presentatie van de rolstoelen werden deze ingereden door genodigden samen met de spelers van Vospo. Een bijkomende trainer-begeleider mag zich altijd melden om de groep te vervoegen. Info www.vospo.be

Powered by Blog Grabber