Nieuwe showroom Nagel Electro

Op zaterdag 6 april is iedereen welkom om een bezoekje te brengen aan de gloednieuwe showroom van Nagel Electro. Voor zowel particulieren als bedrijven staat Chris Nagel, zaakvoerder van Nagel Electro,…Nieuwe showroom Nagel Electro

08-04-2019 18:37 – Ingezonden door Redactie

Op zaterdag 6 april is iedereen welkom om een bezoekje te brengen aan de gloednieuwe showroom van Nagel Electro. Voor zowel particulieren als bedrijven staat Chris Nagel, zaakvoerder van Nagel Electro, klaar voor installatiewerken, zonnepanelen, data- en camera installaties en alles op het gebied van verlichting. “Met de nieuwe showroom bieden we klanten de kans om de verschillende mogelijkheden te ontdekken en kunnen we meteen een mooi overzicht laten zien,” vertelt Chris.

Nadat Chris jarenlang ervaring opdeed bij een electrobedrijf uit de regio, zette hij in 2012 de stap om als zelfstandig installateur verder te gaan. “Ons klantenbestand bestaat uit veel bedrijven die beroep doen op ons voor hun installatie- en verlichtingswerken, maar ook heel wat particulieren en doe-het-zelvers weten ons ondertussen te vinden! En met onze gloednieuwe locatie aan de Jan Hilgersstraat, een zijstraat van de Randweg-Zuid in Budel, bieden we onze klanten nog meer mogelijkheden.” In de showroom krijgen klanten meteen een mooi overzicht van de verschillende soorten verlichting. En bij Nagel Electro kan alles van A tot Z geregeld worden, onder één dak. “We overlopen alles samen met de klant, en op basis van hun wensen en ideeën gaan we aan de slag. We zorgen voor een compleet uitgewerkt plan, waar alle verlichtingspunten, stopcontacten, aansluitingen,… in verwerkt worden. Als dit wordt goedgekeurd, gaan de werken van start!”

De showroom wordt op zaterdag 6 april feestelijk geopend! Iedereen is welkom tussen 14.00 uur en 18.00 uur en een hapje en een drankje zal zeker niet ontbreken. De showroom zal iedere vrijdag en zaterdag geopend zijn van 9.00 uur tot 17.00 uur en ook op afspraak zijn er natuurlijk mogelijkheden. Nagel Electro, Jan Hilgersstraat 6 in Budel. Voor meer info, bel naar 0031 6 46568742 of mail naar info@nagelelectro.nl

Powered by Blog Grabber