Nieuwe start Taalcafé in Maarheeze

Sinds de zomervakantie was Cordaad Welzijn gestopt met het taalcafé in Maarheeze, omdat er niet voldoende deelnemers waren. Omdat er nu weer meer geïnteresseerden zijn, gaan we weer van start.Nieuwe start Taalcafé in Maarheeze

10-12-2018 16:27 – Ingezonden door Redactie

Sinds de zomervakantie was Cordaad Welzijn gestopt met het taalcafé in Maarheeze, omdat er niet voldoende deelnemers waren. Omdat er nu weer meer geïnteresseerden zijn, gaan we weer van start. Vanaf 16 januari organiseren we weer tweewekelijks, behalve in de schoolvakanties, een taalcafé in de bibliotheek in Maarheeze, Kijkakkers 1. Dit vindt plaats op iedere eerste en derde woensdag van de maand van 19.30u tot 21.30u. Taalcafé is een activiteit waarbij anderstaligen gestimuleerd worden om Nederlands te praten. Vrijwilligers bereiden een onderwerp voor en starten daar de bijeenkomst mee. Vandaaruit wordt er gepraat, verschillen en overeenkomsten uit de verschillende landen worden besproken en er wordt geleerd van elkaar. Het eerste taalcafé in Maarheeze is dan op 16 januari 2019. Ken je een anderstalige? Vertel het door! Ben je zelf een anderstalige?  Kom dan gerust! Je hoeft je niet aan te melden. Meer informatie? Neem contact op met Carrie van Hoef bij Cordaad Welzijn, 06-10208470, carrievanhoef@cordaadwelzijn.nl

Powered by Blog Grabber