Nieuwe start Taalcafé in Maarheeze

Sinds de zomervakantie was Cordaad Welzijn gestopt met het taalcafé in Maarheeze, omdat er niet voldoende deelnemers waren. Omdat er nu weer meer geïnteresseerden zijn, gaan we weer van start. Vanaf 23 januari organiseren ze weer tweewekelijks, behalve in de schoolvakanties, een taalcafé in de bibliotheek…Nieuwe start Taalcafé in Maarheeze

13-01-2019 08:55 – Ingezonden door Redactie

Sinds de zomervakantie was Cordaad Welzijn gestopt met het taalcafé in Maarheeze, omdat er niet voldoende deelnemers waren. Omdat er nu weer meer geïnteresseerden zijn, gaan we weer van start. Vanaf 23 januari organiseren ze weer tweewekelijks, behalve in de schoolvakanties, een taalcafé in de bibliotheek in Maarheeze, Kijkakkers 1. In een vorig bericht stond een andere datum, maar dit is de juiste. Dit vindt plaats op iedere eerste en derde woensdag van de maand van 19.30 tot 21.30 uur. Taalcafé is een activiteit waarbij anderstaligen gestimuleerd worden om Nederlands te praten. Vrijwilligers bereiden een onderwerp voor en starten daar de bijeenkomst mee. Vandaaruit wordt er gepraat, verschillen en overeenkomsten uit de verschillende landen worden besproken en er wordt geleerd van elkaar. Het eerste taalcafé in Maarheeze is dan op 23 januari 2019. Ken je een anderstalige? Vertel het door! Ben je zelf een anderstalige?  Kom dan gerust! Je hoeft je niet aan te melden. Meer informatie? Neem contact op met Carrie van Hoef bij Cordaad Welzijn, 0031 6-10208470, carrievanhoef@cordaadwelzijn.nl.

Powered by Blog Grabber