Nieuwe thrillermusical in Munttheater

Na de succesvolle voorstellingen `Vals’ en `Shock’ is nu een derde bestseller van Mel Wallis de Vries als spannende thrillermusical in het Munttheater te zien: `Schuld’. Op een school plegen drie jongeren…Nieuwe thrillermusical in Munttheater

17-11-2018 09:05 – Ingezonden door Redactie

Na de succesvolle voorstellingen `Vals’ en `Shock’ is nu een derde bestseller van Mel Wallis de Vries als spannende thrillermusical in het Munttheater te zien: `Schuld’. Op een school plegen drie jongeren kort na elkaar zelfmoord. Er lijkt geen enkele overeenkomst tussen de drie te zijn: ze zitten niet in dezelfde klas en ze kennen elkaar amper. Maar dan, op dezelfde school, krijgt Tess een briefje dat alles verandert: ‘Jij bent de volgende!’ Wanneer Tess achter de waarheid probeert te komen, doet ze een schokkende ontdekking. Nu moet ze vrezen voor haar eigen leven, maar niemand gelooft haar… Voorafgaand aan de voorstelling is er in de foyer van het Munttheater een covermodelwedstrijd, waarbij bezoekers kans maken om op de cover van het nieuwe boek van Mel te komen! Wil jíj dat covermodel worden? Koop dan je tickets voor de voorstelling en meld je aan voor de fotoshoot. Meer info over deze wedstrijd vind je op de Facebook-pagina van het Munttheater. Te zien zondag 18 november om 19.00 uur in het Munttheater in Weert. Tickets kosten € 19,50  incl. theaterdrankje. Tickets en info: www.munttheater.nl of via de Theaterkassa.

Foto Joris van Bennekom – ontwerp Jack Waas

Powered by Blog Grabber