Nieuwe traditie Koningsdag in Budel geslaagd

De weergoden waren de vele bezoekers en deelnemers van de Vrijmarkt op Koningsdag in Budel gunstig gezind. Er werd onder meer volop gehandeld, foto’s gemaakt met een heuse prinses of clown Plume, maar…Nieuwe traditie Koningsdag in Budel geslaagd

30-04-2018 16:27 – Ingezonden door Redactie

De weergoden waren de vele bezoekers en deelnemers van de Vrijmarkt op Koningsdag in Budel gunstig gezind. Er werd onder meer volop gehandeld, foto’s gemaakt met een heuse prinses of clown Plume, maar ook menig meisje liep later op de dag rond met een fleurig kapsel. Na een lange tijd van voorbereidingen kon de baan voor de Koninklijke Race in gebruik genomen worden.

Meer informatie staat deze week in HAC Weekblad. Nu alvast enkele foto’s

Powered by Blog Grabber