Nieuwe traditie Koningsdag in Budel geslaagd

De weergoden waren gunstig gezind voor de vele bezoekers en deelnemers van de Vrijmarkt op Koningsdag in Budel.  Er werd o.a. volop gehandeld, foto’s gemaakt met een heuse prinses of clown Plume, maar…Nieuwe traditie Koningsdag in Budel geslaagd

05-05-2018 12:30 – Ingezonden door Redactie

De weergoden waren gunstig gezind voor de vele bezoekers en deelnemers van de Vrijmarkt op Koningsdag in Budel.  Er werd o.a. volop gehandeld, foto’s gemaakt met een heuse prinses of clown Plume, maar ook menig meisje liep later op de dag rond met een fleurig kapsel.  Na een lange tijd van voorbereidingen kon de baan voor de Koninklijke Race in gebruik genomen worden. Voor diegene die het moment gemist hebben; zo’n 100 genummerde ballen werden door enkele kinderen over de baan vooruit geschoven. Uiteindelijk kwamen hier 4 winnaars uit die beloond werden met een prijs. De Koninklijke Race blijkt een waardige vervanging te zijn voor de traditionele ballonnenwedstrijd die ook nog eens vriendelijk voor het milieu en de dieren is. Voorafgaand aan de Koninklijke Race werden de prijswinnaars van de kleurwedstrijd bekend gemaakt. Vele kleurrijke exemplaren werden ingeleverd die eigenlijk allemaal een prijsje verdienen, vandaar dat ze allen een ereplaats hebben gekregen op Koningsdag zodat iedereen  de kunstwerken kon bewonderen. De volgende kinderen werden verblijd met een gevulde tas, gesponsord door Intertoys, en een cadeaubon namens het Oranje Comité; Loïs van de Dungen, Hanna Rademakers, Isis de Laat, Lynn van Steenbergen, Kes van Hunsel en Julia allen uit Budel, Isabelle van Eijk uit Budel-Dorplein en Keanu Buis uit Budel-Schoot. Allemaal van harte gefeliciteerd. Degene die op Koningsdag niet aanwezig waren om hun prijs in ontvangst te nemen krijgen deze thuisbezorgd.
Het Oranje Comité kijkt terug op een zeer geslaagde dag. Vind jij dat er aanvullingen nodig zijn wat betreft activiteiten, dat dingen anders kunnen dan dat het nu gaat of wil jij je bij deze gezellige club mensen aansluiten. Neem dan contact op met Saskia Horst-Adams, oranjecomitebudel@gmail.com  , zodat we van Koningsdag 2019 nog een groter feest kunnen maken.

Powered by Blog Grabber