Nieuwe Wmo-organisatie voor hulp bij het huishouden

De huishoudelijke ondersteuning in Nederland staat onder druk. Diverse aanbieders zijn met poetsen gestopt. Anderen klagen over het budget of omdat hun poetshulpen nauwelijks meer tijd overhouden voor…Nieuwe Wmo-organisatie voor hulp bij het huishouden

08-04-2018 14:14 – Ingezonden door Redactie

De huishoudelijke ondersteuning in Nederland staat onder druk. Diverse aanbieders zijn met poetsen gestopt. Anderen klagen over het budget of omdat hun poetshulpen nauwelijks meer tijd overhouden voor persoonlijke aandacht. Een dergelijke situatie biedt ruimte voor nieuwe toetreders, zoals Poetszorg, poetsen met een praatje.

Poetszorg is een poetsspecialist die met lage overheadkosten, gemotiveerde vaste lokale poetshulpen en met eigen, milieuvriendelijke poetsmiddelen werkt. Door de kwaliteit van de eigen poetsmiddelen kan in minder tijd, eenzelfde of een beter poetsresultaat worden bereikt. Er blijft dan tijd over voor het sociale aspect, zoals een goed gesprek en een kopje koffie. Poetszorg is sinds kort een nieuwe door de gemeente gecontracteerde Wmo-partij voor hulp bij het huishouden in Cranendonck. Dat betekent dat iedereen in Cranendonck met een Wmo-indicatie voor huishoudelijke ondersteuning kan kiezen of kan overstappen naar Poetszorg, poetsen met een praatje. En dat geldt ook voor diegenen die naast huishoudelijke ondersteuning andere Wmo-zorg ontvangen, zoals verzorging en verpleging. Meer informatie via de website www.poetszorg.nl of via 0031 6 14827200.

Powered by Blog Grabber