Nieuwjaarsbijeenkomst Samana

Op 17 januari troffen de leden van Samana elkaar in het meisjes chiroheem voor de jaarlijkse nieuwjaarsbijeenkomst. Deken Mathieu wenste iedereen persoonlijk een fijn jaar 2019 toe.Nieuwjaarsbijeenkomst Samana

02-02-2019 13:50 – Ingezonden door Redactie

Op 17 januari troffen de leden van Samana elkaar in het meisjes chiroheem voor de jaarlijkse nieuwjaarsbijeenkomst. Deken Mathieu wenste iedereen persoonlijk een fijn jaar 2019 toe. Hij had ook een ludieke nieuwjaarsbrief in petto, maar hij versprak zich dikwijls en dat zijn we van hem niet gewend. Misleidende woorden maakte het geheel heel plezierig, tot grote hilariteit van de hele groep. Daar moest op gedronken worden, een proost op het nieuwe jaar. Daarna volgden nog lekkere hapjes.  De wist- je- datjes mochten dit jaar ook niet ontbreken. Dit jaar bestaat Samana 39 jaar en dus vieren ze volgend jaar het veertigjarig bestaan. Wist je dat er 24 van de leden in de flatjes wonen? Dat de eerste die de uitnodiging krijgt al vlug de tam-tam gebruikt, zodat de anderen reikhalzend uitkijken naar hun kernlid? Wist je dat Samana dit jaar één 95 jarige lid heeft, vijf 90 jarigen en vier 85 jarigen en dat zij op hun verjaardag een kleine attentie ontvangen? Ook een jaaroverzicht van de activiteiten van 2018 mocht niet ontbreken. Elke activiteit werd nog eens mooi in beeld gebracht. Het was een gezellige namiddag en zo zijn de leden weer allemaal van harte uitgenodigd op de volgende activiteit : een creanamiddag.

Powered by Blog Grabber