Nieuwjaarsborrel

De bewoners van de  Vloedstraat, Smettert, korte Ruiterstraat, Heideveld en Mulkerbos werden op zondag 6 januari uitgenodigd op de jaarlijkse nieuwjaarsreceptie aangeboden door de buurtvereniging ‘De…Nieuwjaarsborrel

12-01-2019 10:32 – Ingezonden door Redactie

De bewoners van de  Vloedstraat, Smettert, korte Ruiterstraat, Heideveld en Mulkerbos werden op zondag 6 januari uitgenodigd op de jaarlijkse nieuwjaarsreceptie aangeboden door de buurtvereniging ‘De Büsselkes’.  Het weer was aangenaam voor de tijd van het jaar en de opkomst aan de kerststal was dan ook groot. Iedereen kon er genieten van diverse lekkere drankjes en voor de hongerige was er zelfgemaakte soep en brood met spek. Een ideaal moment om een beetje bij te praten en kennis te maken met de nieuwe buren. Het was een goed begin van het nieuwe jaar.

Powered by Blog Grabber