Nieuwjaarsbrunch Huiskamer Budel-Schoot

Het jaar werd weer goed begonnen in de Huiskamer. De opkomst was weer geweldig, ook heel fijn dat we weer nieuwe gasten mochten begroeten. De gasten werden deze keer extra verwend met een stuk heerlijke…Nieuwjaarsbrunch Huiskamer Budel-Schoot

21-01-2019 11:39 – Ingezonden door Redactie

Op donderdag 7 februari in ’t Perron: The Leisure Seeker
Het jaar werd weer goed begonnen in de Huiskamer. De opkomst was weer geweldig, ook heel fijn dat we weer nieuwe gasten mochten begroeten. De gasten werden deze keer extra verwend met een stuk heerlijke taart . Deze taarten waren gebakken en geschonken door Leo Nouwen. Maar ook op maandagmorgen was het erg gezellig. Monique ging met haar gasten een mezenpot maken. Dus er werd volop getekend, geknipt, geplakt en geverfd. De volgende brunch is op zondag 17 februari om 12.00 uur. Aanmelden en betalen kan t/m 15 februari. Wel even op tijd aanmelden, want vol = vol! Op maandagmiddag en zaterdagmiddag kunt u terecht in de Huiskamer om te kaarten van 13.00 tot 16.00 uur. Loop ook eens binnen op vrijdagmorgen vanaf 10.00 uur, dan kunt u aansluiten bij een gezellig kleurgroep. U mag uw eigen materiaal meebrengen, maar er is ook materiaal aanwezig. Natuurlijk bent u ook van harte welkom om gewoon een kopje koffie of thee te drinken en een praatje te maken. Ook de mannen zijn iedere dag welkom in de Huiskamer. Op donderdagmorgen zijn ze in actie, dan slopen ze defect apparatuur, maar er wordt ook volop gebuurt en natuurlijk op tijd en stond koffie gedronken. Ook hier kan iedereen gewoon binnenlopen, en natuurlijk zijn ook vrouwen welkom. De Huiskamer is telefonisch bereikbaar via 0031 613877545 of 0031 641092447.

Powered by Blog Grabber