Nieuwjaarsconcert Fanfare St. Nicasius (Muziek)

Op zondag 13 januari in ’t Perron: Nieuwjaarsconcert Fanfare St. Nicasius Nieuwjaarsconcert met een gouden randje. Fanfare St. Nicasius verzorgt voor u weer een fantastisch nieuwjaarsconcert.Nieuwjaarsconcert Fanfare St. Nicasius (Muziek)

25-12-2018 15:12 – Ingezonden door Redactie

Op zondag 13 januari in ’t Perron: Nieuwjaarsconcert Fanfare St. Nicasius Nieuwjaarsconcert met een gouden randje. Fanfare St. Nicasius verzorgt voor u weer een fantastisch nieuwjaarsconcert. Alle paren die in 2018 hun 50- of 60-jarig huwelijk hebben bereikt zullen in het zonnetje worden gezet. Iedereen is op deze middag van harte welkom. Het begint op zondag 13 januari om 14.30 uur in de Grote Zaal van Dorpshuis ’t Perron te Heeze. De entree is gratis

Powered by Blog Grabber