Nieuwjaarsconcert Koninklijke fanfare de Eendracht Hamont-Lo

Naar jaarlijkse gewoonte zal de Koninklijke fanfare de Eendracht uit Hamont-Lo ook dit jaar weer een winterconcert doen. Zoals de titel al doet vermoeden zal het een heus Nieuwjaarsconcert worden waarin uiteraard ook enkele klassieke werken aan bod zullen komen.Nieuwjaarsconcert Koninklijke fanfare de Eendracht Hamont-Lo

24-12-2018 14:21 – Ingezonden door Redactie

Naar jaarlijkse gewoonte zal de Koninklijke fanfare de Eendracht uit Hamont-Lo ook dit jaar weer een winterconcert doen. Zoals de titel al doet vermoeden zal het een heus Nieuwjaarsconcert worden waarin uiteraard ook enkele klassieke werken aan bod zullen komen. We hebben het dan over de Radetzkymars maar ook de Second Waltz en de Notenkraker zullen ten gehore zijn. Het nieuwjaarsconcert zal op 5 januari doorgaan in Cinema Walburg, Kerkstraat 28 in Hamont-Achel. De inkom is volledig gratis en het concert zal beginnen om 19.30 uur. Zorg dus dat je tijdig aanwezig bent om zeker te zijn van je plaats.

Powered by Blog Grabber