Nieuwjaarsconcert Les Echos en Bigband Budel

Op zaterdag 12 januari 2019 organiseren harmonie ‘Harmonie Les Echos’ en ‘Bigband Budel’ een uniek nieuwjaarsconcert in ‘de Cantine’ in Budel-Dorplein.Nieuwjaarsconcert Les Echos en Bigband Budel

11-01-2019 10:14 – Ingezonden door Redactie

Op zaterdag 12 januari 2019 organiseren harmonie ‘Harmonie Les Echos’ en ‘Bigband Budel’ een uniek nieuwjaarsconcert in ‘de Cantine’ in Budel-Dorplein.

‘Harmonie Les Echos de Dorplein’ heeft een lange historie in Budel-Dorplein. De harmonie is opgericht in 1900. Gezamenlijk muziek maken werd gestimuleerd door de directie van de zinkfabriek! Meer dan honderd jaar heeft de harmonie vele successen geboekt en is meegegroeid met de historie van het dorp. Het repertoire van Les Echos varieert van traditionele harmoniewerken tot filmmuziek en moderner werk, op maat gearrangeerd voor de huidige bezetting. Hiervoor heeft de vereniging de samenwerking gezocht met componist en arrangeur Steven Henry. Samen plezierig én op niveau muziek maken, dat wil Les Echos graag met u delen! Zie ook : http://harmonielesechosdedorplein.com/Home/

‘Bigband Budel’ bestaat inmiddels 15 jaar en is bekend van het organiseren van evenementen als ‘Singing with a bigband’, ‘Dancing with the Cranendonckstars’, ‘Sinterklaasprojecten’ en ‘Picknick in the park’. Het repertoire van de bigband omvat vele stijlen; van Jazz, Pop, Latin tot Bebop en Swing. Naast instrumentale nummers worden er ook vele nummers met zang gespeeld. Sandra Hultink is de vaste zangeres van de band.
Bigband Budel staat onder leiding van de zeer bekende André Willems!
Zie ook: https://www.facebook.com/bigband.budel/

De afterparty wordt verzorgd door de band ‘One Moment Please’, die swingende muziek op de setlijst heeft staan. Het belooft een heel interessante avond te worden met een groot, mooi en gevarieerd aanbod van muziekstijlen. Een avond die u niet mag missen!

Het Nieuwjaarsconcert gaat door op zaterdag 12 januari in de Cantine (Hoofdstraat 80, Budel- Dorplein). De aanvang is om 20.00 uur, de deuren gaan open om 19.30 uur en de entree is gratis.

Foto

Powered by Blog Grabber