Nieuwjaarsconcert met het Stringendo Ensemble

Het ‘Stringendo Ensemble’ is door een unieke combinatie van instrumenten, een ensemble dat verrast door zijn volle en kleurrijke klank, en met maar één doel: jou ontroeren. Een nieuwjaarsconcert met een…Nieuwjaarsconcert met het Stringendo Ensemble

26-12-2018 12:34 – Ingezonden door Redactie

Het ‘Stringendo Ensemble’ is door een unieke combinatie van instrumenten, een ensemble dat verrast door zijn volle en kleurrijke klank, en met maar één doel: jou ontroeren. Een nieuwjaarsconcert met een lach en een traan, waarbij wij via trillende snaren ieders hart en gemoed zullen verlichten en verwarmen bij het begin van het nieuwe jaar! De Achelse Orgelvrienden nodigen u graag uit om mee te gaan op een muzikale schattenjacht doorheen het prachtige en zeer uitgebreide klassieke repertoire voor pianokwartet, aangevuld met passende arrangementen van het huis: glasheldere parels uit de Klassieke periode wisselen af met Romantische robijnen uit de vier windstreken, Spaanse samenklanken schitteren als saffieren in de blakende zon, met de goudkoorts komt de Blues even om de hoek kijken, maar, ook wel een danspas: onder de stralende gloed van kristallen luchters weerklinken feestelijk Weense Walsen en Polka’s waarna Argentijnse Tango’s het vuur verder aanwakkeren… Jullie muzikale reisgidsen, het Stringendo Ensemble: Veerle Gistelinck – viool, Doroteya Jankova – altviool, Vera Baliko – cello, Erik Fuchs – piano. Presentatie door Katelijne Billet. Dit concert gaat door op zondag 6 januari in het Michielshof te Achel-Centrum. De aanvang is om 11.00 uur, de toegang bedraagt €10 en -18 jarigen: gratis. Meer info: 0032 11 64 06 48 of via joscorstjens@skynet.be Een organisatie van Concertwerkgroep De Achelse Orgelvrienden i.s.m. stadsbestuur Hamont-Achel.

Powered by Blog Grabber