Nieuwjaarsconcert met Roeland Hendrikx

Op vrijdag 11 januari is er naar jaarlijkse gewoonte het nieuwjaarsconcert in de St-Laurentiuskerk van Hamont. Dit jaar speelt klarinettist Roeland Hendrikx met Casco Phil het beroemde klarinetconcert van Mozart.Nieuwjaarsconcert met Roeland Hendrikx

30-12-2018 14:35 – Ingezonden door Redactie

Op vrijdag 11 januari is er naar jaarlijkse gewoonte het nieuwjaarsconcert in de St-Laurentiuskerk van Hamont. Dit jaar speelt klarinettist Roeland Hendrikx met Casco Phil het beroemde klarinetconcert van Mozart. Dit werk nam hij dit jaar in Londen op met het wereldberoemde London Philharmonic orchestra! De cd ligt inmiddels 2 maanden in de rekken en werd internationaal al erg goed onthaald. Zo kreeg de cd onlangs in het toonaangevende Franse tijdschrift “Diapason” de maximumscore van 5*. Maar ook in het BBC-magazine had me lovende woorden over deze productie. Maar voor Roeland is er niets mooier dan dit mooie concerto in eigen geboortestad Hamont te brengen. Daar waar alles is begonnen voor hem! Meer info en tickets via www.hamont-achel.be

Powered by Blog Grabber