Nieuwjaarsconcert van folktoppers Trio Dhoore en Estbel trio in Elzenhoeve

Het nieuwe jaar in de Elzenhoeve begint goed met een concertavond van Trio Dhoore en Estbel Trio. Zowel de albums als de concerten van beide groepen oogsten enkel lof in de internationale muziekpers. Vanwege…Nieuwjaarsconcert van folktoppers Trio Dhoore en Estbel trio in Elzenhoeve

06-01-2019 13:54 – Ingezonden door Redactie

Het nieuwe jaar in de Elzenhoeve begint goed met een concertavond van Trio Dhoore en Estbel Trio. Zowel de albums als de concerten van beide groepen oogsten enkel lof in de internationale muziekpers. Vanwege Europese tournees zijn ze echter vrijwel nooit in de buurt en daarom is 5 januari dé kans om deze folktoppers van dichtbij mee te maken. Uw zitplaats reserveren kan eenvoudig via www.elzenhoeve.eu Door de jaren heen wisten de broers van Trio Dhoore met hun vernieuwende instrumentale folk een eigen sound tot stand te brengen; een muzikale identiteit die moeilijk te linken valt met traditionele muziek uit eender welke regio maar die toch herkenbaar aanvoelt voor talrijken. Diatonische accordeon, draailier, gitaar en elektronische e?ecten vullen elkaar naadloos aan in een muzikaal avontuur waarvan u op het puntje van uw stoel gaat zitten. De vele buitenlandse concerten in zowat heel Europa en Canada liegen er niet om. Estbel Trio is opgericht in 2014 door de Estlandse zangeres Leana Vapper, geboren op het eiland Saaremaa. De prachtige en magische omgeving van het Estlandse eiland Saaremaa fungeert als thuisbasis en inspiratie. Estbel wordt deze keer vergezeld van Ward en Hartwin Dhoore. In 2018 ontving zij een prijs voor het beste album tijdens de ‘Pop Music Awards’ en vond de weg naar de grotere Europese (festival)podia. Nu kleiner en intiemer op het podium van de Elzenhoeve. Meer informatie kunt u vinden op www.elzenhoeve.eu
Aanvang: 5 januari om 20:30 uur – Entree: EUR 12,- – Locatie: Elzenhoeve – Elsendijk 1 – 5575 XG Luyksgestel

Powered by Blog Grabber