Nieuwjaarsreceptie verplaatst naar Michielshof

Op zondag 13 januari trakteert het stadsbestuur alle inwoners op een gezellige nieuwjaarsborrel. Aanvankelijk zou deze drink doorgaan in het park voor het Simonshuis, maar omwille van het voorspelde regenweer…Nieuwjaarsreceptie verplaatst naar Michielshof

10-01-2019 15:55 – Ingezonden door Redactie

Op zondag 13 januari trakteert het stadsbestuur alle inwoners op een gezellige nieuwjaarsborrel. Aanvankelijk zou deze drink doorgaan in het park voor het Simonshuis, maar omwille van het voorspelde regenweer wordt het evenement verplaatst naar het Michielshof. De receptie begint om 11.00 uur, het einde is voorzien rond 13.00 uur. De gemeenteraadsleden bieden je er graag een hapje en een drankje aan en klinken samen met jou op het nieuwe jaar. Voor de kleinsten onder ons wordt er leuke randanimatie voorzien. Ook dit jaar legt het stadsbestuur overigens een gratis bus in. Zo kan iedereen genieten van een glaasje glühwein of jenever. De uurregeling van deze bus vind je hier terug. Meer info over de bustijden staat elders in deze krant.

Powered by Blog Grabber