Nieuwjaarszingen in zorgcentrum Mariënburgt

“Vrouwke, vrouwke  neejaorgéven”… Voor veel bewoners van zorgcentrum Mariënburght een bekend liedje. Vele kunnen het dan ook nog volop meezingen.  Een herinnering naar vroeger toen hun eigen kinderen gingen nieuwjaarszingen.Nieuwjaarszingen in zorgcentrum Mariënburgt

30-12-2018 14:34 – Ingezonden door Redactie

“Vrouwke, vrouwke  neejaorgéven”… Voor veel bewoners van zorgcentrum Mariënburght een bekend liedje. Vele kunnen het dan ook nog volop meezingen.  Een herinnering naar vroeger toen hun eigen kinderen gingen nieuwjaarszingen. Om die traditie voort te zetten nodigen de bewoners van Mariënburght alle kinderen op maandag 31 december uit om ook te zingen in de gasterij Kom-Eet van het zorgcentrum. Veel bewoners van Mariënburght vinden dat het nieuwjaarszingen in Budel een prachtige traditie is die niet verloren mag gaan. Voorheen kwamen de kinderen bij de bewoners aan huis zingen. In het zorgcentrum is het nieuwjaarszingen helaas minder terug te zien en dat vinden bewoners erg jammer. Alle kinderen van Budel worden daarom van harte uitgenodigd om naar het zorgcentrum te komen om hun “vrouwke  vrouwke” ten gehore te brengen. Vanaf 9.00 uur is iedereen van harte welkom in gasterij Kom-Eet van zorgcentrum Mariënburght. Er staat een glas ranja voor de zangers klaar en uiteraard delen de bewoners snoep uit. Dus kom zingen en tover een glimlach op het gezicht van veel ouderen. We zien jullie graag op maandag 31 december! Zorgcentrum Mariënburght is gelegen aan de Graafschap Hornelaan te Budel.

Powered by Blog Grabber