Nieuwkomers in de natuur

Op dinsdag 12 februari wordt er een lezing verzorgd door Mari de Bijl, werkzaam bij het Brabants landschap in Heeze. Voor de pauze gaat de lezing over Nieuwkomers in de natuur.Nieuwkomers in de natuur

31-01-2019 20:37 – Ingezonden door Redactie

Op dinsdag 12 februari wordt er een lezing verzorgd door Mari de Bijl, werkzaam bij het Brabants landschap in Heeze. Voor de pauze gaat de lezing over Nieuwkomers in de natuur. De bekendste nieuwkomers zijn de wilde zwijnen. Mari wil in deze lezing graag interactie met de bezoekers. Na de pauze vertoont hij een film over het natuurgebied Valkenhorst. Dit gebied noemt hijzelf zijn mooiste gebied. Bij deze prachtige beelden geeft hij commentaar. Deze lezing vindt plaats in het Natuur- en Milieucentrum De IJzeren man aan de Geurtsvenweg 4 te Weert. Aanvang is 19.30 uur en de toegang is gratis.

Powered by Blog Grabber