Nieuws ’t Botermenneke van Gastel

Eind december hebben de sociaalmakelaars van de gemeente Cranendonck zich ingezet om geld in te zamelen bij de glazen kooi voor alle senioren 50 + van de gemeente. Dit heeft voor de seniorenverenigingen in al de zes kernen in de gemeente een aardig centje opgeleverd.Nieuws ’t Botermenneke van Gastel

16-04-2018 21:55 – Ingezonden door Redactie

Eind december hebben de sociaalmakelaars van de gemeente Cranendonck zich ingezet om geld in te zamelen bij de glazen kooi voor alle senioren 50 + van de gemeente. Dit heeft voor de seniorenverenigingen in al de zes kernen in de gemeente een aardig centje opgeleverd.

Berlinda Geerlings-Feijen sociaal makelaar voor Gastel heeft bij seniorenvereniging 50 + ’t Botermanneke Gastel aangeklopt voor iets te organiseren voor alle senioren 50 + van Gastel. Op 21 april wordt er een grandioze muziekmiddag organiseert voor alle senioren 50+ van Gastel. Alle senioren zijn welkom, ook wie geen lid is van ’t Botermenneke. Deze middag wordt gehouden in de Schaapskooi te Gastel. De aanvang is om 13.30 uur, de zaal gaat open vanaf 13.00 uur. Deze middag wordt opgeluisterd met de muziekband ‘This altied wa’. Aan deze middag zijn geen kosten aan verbonden en u wordt verwelkomd met koffie en gebak. In de pauze en op het einde wordt er gezorgd voor een natje en een droogje. Wel dient u zich op te geven. Dit kan via Frans Claes (Kluisweg 1) via 0031 495- 492520 of via 0031 6-83092249. Het bestuur van ’t Botermanneke wil de organisatie van de Glazen Kooi in Budel en de sociaal makelaars van de gemeente Cranendonck hartelijk danken want door hun toedoen kunnen zij dit voor alle senioren van Gastel organiseren.

Powered by Blog Grabber