Nieuws uit Toeterland

eze week zijn er geen activiteiten gepland in Toeterland. Onze hoogheden maken zich langzaam maar zeker op voor de grande finale in het eerste weekend van maart.Nieuws uit Toeterland

22-02-2019 10:58 – Ingezonden door Redactie

Deze week zijn er geen activiteiten gepland in Toeterland. Onze hoogheden maken zich langzaam maar zeker op voor de grande finale in het eerste weekend van maart. Aankomend weekend bezoeken  De Toeters de recepties bij De Heiknuuters en De Pintewippers. Na het weekend maken we ons op voor de carnavalsweekend waar we even naar vooruitblieken. Er zijn namelijk een tweetal nieuwe activiteiten waar we graag wat meer informatie over willen geven. Op vrijdag 1 maart zal de eerste editie van het Festibal gaan plaatsvinden. De afgelopen jaren werd het carnavalsweekend in Toeterland altijd geopend met het Zuipschuitenbal. Afgelopen jaar gaven de Zuipschuiten het stokje over aan De Toeters en De Feestbeesten. Deze twee verenigingen gaan de traditie van de afgelopen jaren gewoon doorzetten wat inhoudt dat het wederom in De Reinder een gigantisch feest gaat worden. Alleen de naam is gewijzigd de rest van de ingrediënten blijven gelijk.  Dit jaar zal dj. Henk van Gogh de avond vullen en is er een optreden van De Boerenjongens (bekend van de optredens op De Boerenbattles). Het Festibal start om 20:30 uur, aansluitend aan het Jong Nederlandbal. Zoals bij elke activiteit is het mogelijk om te pinnen en is legitimatie verplicht. Er wordt gewerkt met een bandjessysteem waarbij net als voorgaande jaren ook vol = vol geldt. Zorg dus dat je tijdig aanwezig bent!
Een dag later, op zaterdag 2 maart, gaan De Toeters hun tweede nieuwe activiteit starten. In hun jubileumjaar wordt voor de eerste keer het Route 66 bal georganiseerd. Een echte aanrader voor iedereen die van een beetje “ouderwets” carnaval vieren houdt, in de sferen van Route 66. Naast polonaises en hossen zal er op dit bal ook ruimte zijn voor muziek uit het verleden waardoor dansschoenen aangeraden wordt om eventueel een ouderwetse fotxtrot uit de benen te toveren. Deze avond start om 20:00 uur. DJ Frank Groenen (De Manboer) bewees vorig jaar al dat hij deze avond perfect aanvoelde en neem daarbij nog het optreden van zanger Patrick Hendrikx en de avond is helemaal compleet … of … nee nog niet immers van 21:00 tot 22:00 uur is er een Happy Hour (twee halen = één betalen).
Als laatste verwijzen we nog graag naar onze website www.cvdetoeters.nl waar op dit moment al ingeschreven kan worden voor ‘t Kiekt Ne Zoe Nauw Ontbijt (zondag 3 maart) en natuurlijk voor de Grote Bonte Optocht op maandag 4 maart! Hierover volgende week de laatste informatie!

Powered by Blog Grabber