Noord-Limburgse sportkicks in Hamont-Achel

HAMONT-ACHEL – Voor de vijfde keer op rij slaan de sportdiensten van Hamont-Achel, Hechtel-Eksel, Lommel en Pelt de handen in elkaar om jongeren vanaf geboortejaar 2012 en ouder een onvergetelijke sportdag…Noord-Limburgse sportkicks in Hamont-Achel

31-03-2019 10:54 – Ingezonden door Redactie

HAMONT-ACHEL – Voor de vijfde keer op rij slaan de sportdiensten van Hamont-Achel, Hechtel-Eksel, Lommel en Pelt de handen in elkaar om jongeren vanaf geboortejaar 2012 en ouder een onvergetelijke sportdag te bezorgen. Dit jaar is Achel de place to be voor alle kinderen die kennis willen maken met diverse uitdagende sporttakken.
Iedereen is welkom om donderdag 18 april te bewegen en te sporten in en rondom sporthal De Koekoek (Grevenbroekstraat 11). Het startschot wordt gegeven om 10.00 uur, het eindsignaal om 15.00 uur. De sportdiensten tekenden een energieke dag uit, waarbij je een hele dag lang deel kan nemen aan een 30-tal sporten. Denk daarbij aan volleybal, ju jitsu, taekwondo, dans, yoga, muurklimmen, BMX, Steps, Balanz Bikes en Go-carts, maar ook aan een death ride, aan ecopercussie, ponyrijden, een tocht met de koets van de Achelse Koetsier en een knutselmoment onder begeleiding van Hilde Sools. Voor iedereen wat wils! Inschrijven kan tot 13 april via het UiTpunt Hamont-Achel of online via https://reservaties.hamont-achel.be. Je betaalt dan €4  per kind (incl. inkom, begeleiding en verzekering). Daarna kan je je enkel nog inschrijven op de dag zelf. De kostprijs bedraagt dan €5 per kind (incl. inkom en verzekering).

Powered by Blog Grabber