Ode aan Donna Summer, `The Queen of Disco’ in het Munttheater

Van Whitney Houston tot Beyoncé: Donna Summer is hét inspirerende voorbeeld voor elke muziekdiva die in haar voetsporen trad. Op pure wilskracht zong zij zich omhoog van gospelkoor tot dancefloor diva…Ode aan Donna Summer, `The Queen of Disco’ in het Munttheater

13-02-2019 19:58 – Ingezonden door Redactie

Van Whitney Houston tot Beyoncé: Donna Summer is hét inspirerende voorbeeld voor elke muziekdiva die in haar voetsporen trad. Op pure wilskracht zong zij zich omhoog van gospelkoor tot dancefloor diva en werd als `The Queen Of Disco’ het onbetwiste icoon van haar generatie. Donna Summer beleefde haar doorbraak als soloartieste in Nederland. Met de single `Love to love you’ uit 1975 brak ze door in de rest van Europa en uiteindelijk in de VS. Carolina Dijkhuizen (o.a. Aïda, The Lion King, Dreamgirls, Sister Act, The Bodyguard) en The Gare du Nord Orchestra brengen Donna’s roerige leven en onweerstaanbare dance hits tot leven in de spectaculaire tribute show `Thank God it’s Donna!’, die je een avond lang doet vergeten dat de échte Donna alleen nog op het allerhoogste niveau zingt: in de hemel. Te zien op zondag 23 februari om 20:15 uur in het Munttheater in Weert. Tickets kosten € 27,25  incl. theaterdrankje. Tickets en info: www.munttheater.nl of via de Theaterkassa.

Powered by Blog Grabber