Oliebollen en workshop in ’t Buuls zitje

Vorige week woensdag was het druk in ’t Buuls Zitje. Lenie gaf er een workshop sieraden maken. Ook was er een kinderknutselmiddag. De kinderen hebben kerstversiering gemaakt onder leiding van Betsy. Ze…Oliebollen en workshop in ’t Buuls zitje

24-12-2018 14:05 – Ingezonden door Redactie

Vorige week woensdag was het druk in ’t Buuls Zitje. Lenie gaf er een workshop sieraden maken. Ook was er een kinderknutselmiddag. De kinderen hebben kerstversiering gemaakt onder leiding van Betsy. Ze zijn allemaal met een leuk werkstukje naar huis gegaan. Volgende week is ’t Buuls zitje alleen gesloten op eerste en tweede kerstdag. Op donderdag 27 december is ’t Zitje wel open maar dan is er geen lunch. Op Oudjaarsdag, maandag 31 december is er een gezellige oliebollen inloop van 13.00 tot 16.00 uur. Onder het genot van een oliebol en een gratis drankje nemen we samen met de bezoekers afscheid van 2018. Je hoeft je hiervoor niet op te geven. Op Nieuwjaarsdag is ’t Buuls zitje gesloten maar 2 januari gaan we gewoon weer beginnen aan het nieuwe jaar. De eerste workshop van het nieuwe jaar is de workshop stenen bewerken. Van zachte steen worden leuke mini voorwerpjes gemaakt. Erg leuk om ergens neer te zetten of om een leuke hanger van te maken. De workshop is op woensdag 9 januari, begint om 13.00 uur, kost €5 en wordt gegeven door Helga. Hiervoor moet je je wel even opgeven. Voor meer info of om je op te geven voor een activiteit kun je mailen naar buulszitje@gmail.com of bellen naar het Trefpunt 0031 6 10227398. In ’t Buuls zitje liggen ook flyers met info over de wekelijkse activiteiten zoals kaarten, spelletjesmiddag, lunch , brei ochtend of schildermiddag. Ook vind je de info op onze Facebookpagina. ’t Buuls zitje vind je op de Dr. Ant. Mathijsenstraat 32.

Powered by Blog Grabber