Once in a Blue Moon

Op zondag 6 mei wordt er in de Zaalkerk te budel de 10de editie van ‘Once in a Blue Moon’ georganiseerd met deze keer onder andere Dyane Donck & Els Mondelaers.Once in a Blue Moon

03-05-2018 11:12 – Ingezonden door Redactie

Op zondag 6 mei wordt er in de Zaalkerk te budel de 10de editie van ‘Once in a Blue Moon’ georganiseerd met deze keer onder andere Dyane Donck & Els Mondelaers. Zij vormen samen een nieuw kamermuziekduo onder de naam NYX. Zij brengen een preview van de voorstelling ‘Myriam’. In de rubriek Kunstenaarsboeken komt S. LLoyd Trumpstein aan bod en de muzikale verrekijker wordt deze keer gericht op de collectie van Ernst Bonis. Tijdens de 10 editie van Blue Moon wordt de nieuwe publicatie Once in a Blue Moon gepresenteerd. Daarin is een overzicht opgenomen – samengesteld door Jan Doms – van alle artiesten die tijdens deze tien edities hebben opgetreden. Alle bezoekers ontvangen een exemplaar. De deuren gaan open om 10.45 uur en het concert start om 11.00 uur. Uw gastheer Jan Doms presenteert het programma. de inkom bedraagt €5 en de locatie is Zaalkerk Budel, Dr. Ant. Mathijsenstraat 7 in Budel. Info en reserveren via jandoms@lefdynamics.nl of tel. 0031 6 53535536.

Powered by Blog Grabber