ONDO te sterk voor vv Maarheeze

In de uitwedstrijd tegen sv ONDO in Heusden heeft vv Maarheeze een uur lang goed stand kunnen houden tegen de koploper in de 4e klasse E. In het laatste half uur liep ONDO echter uit naar een 4-0 voorsprong…ONDO te sterk voor vv Maarheeze

29-10-2018 13:55 – Ingezonden door Redactie – Foto’s Mieke Mulder

In de uitwedstrijd tegen sv ONDO in Heusden heeft vv Maarheeze een uur lang goed stand kunnen houden tegen de koploper in de 4e klasse E. In het laatste half uur liep ONDO echter uit naar een 4-0 voorsprong en kon Patrick Verton namens Maarheeze 3 minuten voor het einde de eer redden. Eindstand 4-1. Een verslag staat deze week in HAC Weekblad. De foto’s zijn gemaakt door Mieke Mulder.

Volgende week wacht voor Maarheeze de thuiswedstrijd tegen Altweerterheide. Om 14.00 uur wordt er afgetrapt op het eigen sportpark De Romrijten.

Powered by Blog Grabber