Ontdek de relaxfauteuil studio van Meubel Nieuwe Stijl

WEERT – Meubel Nieuwe Stijl is hét adres als het gaat over relaxfauteuils. De relaxstoelen van Meubel Nieuwe Stijl zijn van de beste kwaliteit en zijn in vele uitvoeringen en maten verkrijgbaar. Meubel…Ontdek de relaxfauteuil studio van Meubel Nieuwe Stijl

11-08-2018 21:00 – Ingezonden door Redactie

WEERT – Meubel Nieuwe Stijl is hét adres als het gaat over relaxfauteuils. De relaxstoelen van Meubel Nieuwe Stijl zijn van de beste kwaliteit en zijn in vele uitvoeringen en maten verkrijgbaar. Meubel Nieuwe Stijl volgt nauwgezet de nieuwste ontwikkelingen. Relaxstoelen met accu (en dus zonder stroomkabels), relaxfauteuils met een uitgebalanceerde sta op-functie, relaxstoelen met topswing techniek voor neksteun / neksupport, relaxfauteuils voor kleine mensen (de zogenoemde piccolo): bij Meubel Nieuwe Stijl vindt u een uitgebreid assortiment.

Nagenoeg alle relaxfauteuils zijn direct uit voorraad leverbaar. De focus ligt op eigentijdse en comfortabele modellen die het lichaam volledig ondersteunen. De relaxstoelen, sta op-stoelen en draaifauteuils uit het aanbod staan garant voor jarenlang optimaal ergonomisch zitcomfort. Met kennis van zaken en liefde voor het vak zet het team van Meubel Nieuwe Stijl zich in om uw ideale relaxstoel te selecteren. Vormgeving, kleurstelling, materiaalgebruik, maatvoering: stuk voor stuk aspecten van uw relaxfauteuil om bij stil te staan. De ideale manier om de stoel te vinden die vele jaren lang uw favoriete plek in huis gaat zijn.

Een van de topfavorieten in het assortiment is de clubfauteuil. Dit model kan omgetoverd worden naar een echte relaxfauteuil. Hij heeft een functie waarmee de neksteun in de rug gestopt kan worden, waardoor er een kleine lage fauteuil in de kamer kan komen te staan die de lelijke hoge stoelen kunnen vervangen. De ideale oplossing tussen praktisch en mooi. Eventueel verkrijgbaar met handverstelling, motoren en met accu.

Maatwerk in relaxstoelen
Alle relaxstoelen zijn in maar liefst 8 maten verkrijgbaar en daardoor exact aan te passen aan uw lichaam, zodat u profiteert van optimaal zitcomfort. Bij de selectie van uw ideale relaxfauteuil wordt uitgebreid de tijd genomen om uw wensen te bespreken. Ook de juiste maten worden nauwkeurig bepaald. Uiteraard kunt u de relaxfauteuils op uw gemak uitproberen in de showroom. Nieuwe technologieën maken het zelfs mogelijk om de gewenste relaxfauteuil digitaal in 3D in uw woning te plaatsen, zodat u kunt beoordelen of de relaxstoel goed tot zijn recht komt in uw huiskamer.

Meubel Nieuwe Stijl is gelegen aan de Roermondseweg 109 in Weert. Kijk ook zeker eens op www.meubelnieuwestijl.nl

Powered by Blog Grabber