Ontdek en beleef ‘Wonen’ bij Meubel Nieuwe Stijl

Wie de winkel van Meubel Nieuwe Stijl binnenloopt wordt meteen ondergedompeld in een wereld van interieur, stijl en sfeer. Dit is waar Meubel Nieuwe Stijl zich onderscheidt van andere zaken: hier wordt…Ontdek en beleef ‘Wonen’ bij Meubel Nieuwe Stijl

13-01-2019 09:06 – Ingezonden door Redactie

Wie de winkel van Meubel Nieuwe Stijl binnenloopt wordt meteen ondergedompeld in een wereld van interieur, stijl en sfeer. Dit is waar Meubel Nieuwe Stijl zich onderscheidt van andere zaken: hier wordt het interieur echt ‘beleefd’.

Bent u op zoek naar een nieuw ingerichte woonkamer? Dan bent u hier uiteraard aan het juiste adres. Het professionele team en interieuradviseur en -styliste Britt bespreken met plezier al uw ideeën om zo samen tot een gewenst resultaat te komen. Wanneer u het interieur van uw dromen heeft gevonden, zorgt Meubel Nieuwe Stijl voor de rest. Zij maken de bestelling, de levering en de plaatsing in orde. Bovendien is het geen enkel probleem om de huisstyliste van Meubel Nieuwe Stijl in te schakelen, die de laatste ‘finishing touches’ kan komen aanbrengen bij uw thuis. Want naast meubilair heeft Meubel Nieuwe Stijl ook een ruim aanbod accessoires en decoraties om het plaatje compleet te maken.

Als dé specialist in relaxfauteuils heeft Meubel Nieuwe Stijl, naast de traditionele sta-op modellen, ook een ruime keuze uit diverse trendy modellen, die perfect passen in een modern interieur. Van klassiek tot modern stoer en alles daar tussenin! Daarnaast is de winkel ook uitgerust met een volledige slaap-afdeling. “De nieuwe collectie van Caresse is erg populair,” aldus Ralph. “Deze lijn heeft twee grote troeven: de bedden zijn binnen twee weken leverbaar en er zijn uiteenlopende prijsklassen, van 995 euro tot 4000 euro. Zo is er ook hier weer voor ieder wat wils!”

Voor meer informatie, surf zeker eens naar de gloednieuwe website www.meubelnieuwestijl.nl Daar zijn onder andere impressies en video’s te vinden van de winkel en de mogelijkheden. Meubel Nieuwe Stijl is gelegen aan de Roermondseweg 109 in Weert. Voor meer info en actuele openingstijden kijk op www.meubelnieuwestijl.nl

Powered by Blog Grabber