Ontdek het biologische totaalassortiment van Bioplaza

Wie kiest voor biologische producten, kiest voor een gezonde leefwijze met respect voor de natuur. Bioplaza in Overpelt biedt een totaalassortiment van biologische producten aan. Je kan er kiezen uit een…Ontdek het biologische totaalassortiment van Bioplaza

02-12-2018 15:31 – Ingezonden door Redactie

Wie kiest voor biologische producten, kiest voor een gezonde leefwijze met respect voor de natuur. Bioplaza in Overpelt biedt een totaalassortiment van biologische producten aan. Je kan er kiezen uit een groot gamma van voedingsproducten,  verschillende supplementen, huid- en verzorgingsproducten en onderhoudsproducten. Bovendien kan je er ook zelf cadeaumandjes samenstellen. Erg leuk voor de feestdagen!

Bioplaza is niet enkel een winkel waar je terecht kan voor biologische en allergeenvrije voeding, ook voor een passend voedingsadvies is iedereen hier op het juiste adres. “We nemen uitgebreid de tijd voor klanten die op zoek zijn naar specifieke producten of advies op het gebied van voedings- en gezondheidsproblemen,” vertellen zaakvoerders, tevens moeder en dochter, Josephine en Liesbeth. De dames zijn steevast in de winkel te vinden en Liesbeth is van opleiding gezondheidsconsulente wat natuurlijk perfect aansluit bij de visie van Bioplaza. “We geloven er sterk in dat de juiste, gezonde, biologische voeding aan de basis ligt van een goede gezondheid!”

In de winkel vind je uiteraard verse producten, zoals fruit en groenten, brood, gebak en zuivelproducten. Ook vegetarische en veganistische voeding behoort tot het assortiment. Voor zoutarme diëten zijn er specerijen zonder zout. “En ook wie bijvoorbeeld een allergeen- of glutenvrij dieet moet volgen kunnen we hier perfect verder helpen.” Verder is er een ruime keuze verzorgingsproducten van diverse merken zoals Weleda, Dokter Hauschka en Cîme. “Je kan bijvoorbeeld zelf een cadeaumandje samenstellen met onze producten. Erg leuk om te geven en te krijgen!”

Bioplaza is gelegen aan de Ringlaan 212 in Overpelt met een ruime parking via de Houtmolenstraat. Kijk ook zeker eens op www.bioplaza.be Via de website kan je inschrijven op de mailing zodat je altijd op de hoogte bent van de laatste nieuwtjes.  De winkel is open van maandag tot vrijdag van 9.00 tot 18.30 uur en op zaterdag van 9.00 tot 17.00 uur.

Powered by Blog Grabber