Ook Cranendonck kan cultuur ondersteunen via de Anjeractie.

De Anjeractie is de jaarlijkse collecteweek van het Prins Bernhard Cultuurfonds. In deze week zetten duizenden collectanten zich on- en offline in voor cultuur in Nederland.Ook Cranendonck kan cultuur ondersteunen via de Anjeractie.

24-04-2018 11:15 – Ingezonden door Redactie

De Anjeractie is de jaarlijkse collecteweek van het Prins Bernhard Cultuurfonds. In deze week zetten duizenden collectanten zich on- en offline in voor cultuur in Nederland. Mede door deze giften kan het Cultuurfonds ieder jaar meer dan 3.500 projecten ondersteunen: voor de aanschaf van instrumenten van de plaatselijke harmonie, voor de restauratie van historische schepen, of voor een cabaret- of muziekfestival in uw regio. Tot voor enige jaren ging het Budelse Sint Jorisgilde nog als enige vereniging in Cranendonck op pad met de collectebussen om geld te verzamelen voor deze Anjeractie. Een goed doel waar we als gilde ook enkele keren een leuke subsidie van hebben mogen ontvangen. In combinatie met onder andere de goede doelenweek is het niet echt handig om nog aan te sluiten met de jaarlijkse collecte. Uit deze jaarlijkse collecte hadden we nog een leuk extra centje voor de clubkas dat met name bedoeld was om onze jeugdige leden te ondersteunen in de opleiding. We gaan niet meer langs de deur. Iedereen kan echter wel helpen om dat extra centje voor het Sint Jorisgilde Budel te verzamelen. We hebben als gilde besloten om deel te nemen aan de digitale Anjeractie. Ga naar onderstaande website en ondersteun de Anjeractie en het Sint Jorisgilde Budel:
https://noord-brabant.anjeractie.nl/club/ondersteuning-van-de-jeugd-van-het-sint-joris-gilde-budel
Als gilde zijn we hier dankbaar voor. De link is ook terug te vinden op de website van het gilde: www.sintjorisgildebudel.nl

Powered by Blog Grabber