Opbrengst Konzjee naar Akindo vzw

Op 13 en 14 juli vond de eerste editie van ‘Konzjee’ plaats in het centrum van Hamont. Alles was aanwezig: mooie locatie, prachtig weer, vele mensen, op en top gezelligheid, lekker eten en drinken en aangename…Opbrengst Konzjee naar Akindo vzw

30-10-2018 13:48 – Ingezonden door Redactie

Op 13 en 14 juli vond de eerste editie van ‘Konzjee’ plaats in het centrum van Hamont. Alles was aanwezig: mooie locatie, prachtig weer, vele mensen, op en top gezelligheid, lekker eten en drinken en aangename beats van lokale DJ’s. Van de opbrengst wordt samen met Akindo vzw een project op poten gezet om kinderen met muziek te laten experimenteren in het bos.
Begin maart werden de koppen bij elkaar gestoken om een evenement te organiseren. De organisatie had twee doelen: Hamont-Achel net iets meer te laten bruisen tijdens de zomermaanden en het opzetten van een mooi project, waarbij ze op lange termijn iets kunnen betekenen voor een goed doel. Het resultaat mocht er zeker zijn! Hamont-Achel heeft het Konzjee ingezet zoals nooit tevoren en kunnen genieten van twee topfilms de dag erna. Omdat de Heren vzw bestaat uit 3 muzikanten en omdat muziek de ontwikkeling van kinderen bevordert, vinden ze het belangrijk om een muzikaal project te ondersteunen. Ook vinden ze dat iedereen op ‘congé’ moet kunnen gaan en daarom ging hun voorkeur naar Akindo vzw te Lommel (een vakantiewerking voor maatschappelijk kwetsbare kinderen en jongeren uit heel Vlaanderen). Op het domein van Akindo vzw zullen er verschillende grote muziekinstrumenten worden gerealiseerd in hun prachtig bos dankzij de opbrengst van dit evenement. Een plek waar kinderen even tot rust kunnen komen, een plek waar leuke activiteiten kunnen doorgaan, een plek tot kennismaking met muziek. Dit allemaal hebben ze enkel kunnen realiseren dankzij de sponsoren, vrijwilligers en alle bezoekers. Hartelijk dank en op naar een volgende editie!

Powered by Blog Grabber