Open avond Cursuscentrum de Smederij

In Cursuscentrum De Smederij kun je cursussen doen om aan jezelf te werken, workshops volgen om werk,- of relatieproblematieken op te pakken of om beter in je vel te komen zitten. Ook bieden wij (geaccrediteerde)…Open avond Cursuscentrum de Smederij

10-12-2018 15:55 – Ingezonden door Redactie

In Cursuscentrum De Smederij kun je cursussen doen om aan jezelf te werken, workshops volgen om werk,- of relatieproblematieken op te pakken of om beter in je vel te komen zitten. Ook bieden wij (geaccrediteerde) beroepsopleidingen aan om therapeut te worden.
Daarnaast organiseren we regelmatig reizen naar het Katharengebied in Zuid-Frankrijk, naar de Schotse Midden- en Hooglanden, naar Glastonbury, Stonehenge en naar Rome. Inspirerende reizen waarbij we samen op avontuur gaan. Ook deze reizen zijn gericht op het aan jezelf werken. Zoek je vergaderruimte of ben je meer een feestbeest. Onze sfeervolle en ambtelijke Smederij leent zich prima voor een inspirerende vergadering, training, feestje of heidag. Wil je meer weten over wat we allemaal doen? Of wil je deelnemen aan een gratis demonstratie workshop zoals Oud zeer verwerken of familie-opstellingen? Kom dan vrijblijvend naar onze open avond! We zitten aan de dorpsstraat 26 in Soerendonk. Je kunt parkeren op het plein tegenover de kerk. We beginnen op 10 december om 19.30 uur. Vanaf 19.00 uur is de deur open en staat de koffie klaar. Kijk voor meer info op www.desmederij.nl. Meer info over onze reizen vind je op www.belibastereizen.nl. Voor info over een feest of vergadering kun je terecht op www.desmederijvergadert.nl.

Powered by Blog Grabber