Open dag NEWstairs en Van Eyck Shutters

In juni 2015 verhuisden de familiebedrijven NEWstairs en Van Eyck shutters onder leiding van Toon Steijvers en zijn zonen, Frank en Henrie, van Budel naar Weert. “Die verhuizing vierden we met een spectaculaire…Open dag NEWstairs en Van Eyck Shutters

09-04-2019 12:01 – Ingezonden door Redactie

In juni 2015 verhuisden de familiebedrijven NEWstairs en Van Eyck shutters onder leiding van Toon Steijvers en zijn zonen, Frank en Henrie, van Budel naar Weert. “Die verhuizing vierden we met een spectaculaire Open Dag. En nu hebben we weer wat te vieren!” aldus Toon. “Na een flinke uitbreiding van het bedrijfspand, tot een totaaloppervlakte van maar liefst 7200 m2, stellen we met trots onze meest recente aanwinsten aan iedereen voor.”

Met de passie voor trappen en shutters zit het bij NEWstairs en Van Eyck shutters meer dan goed.Toon geeft aan: “We bieden advies op maat en vakwerk in al onze producten. Dit gaat van enthousiaste medewerkers op diverse events en professionele adviseurs op de weg tot en met vakkundige montageteams bij klanten thuis en alle inspanningen achter de schermen op kantoor. Daar mogen we best trots op zijn en laten we dan ook graag zien tijdens onze Open Dag.” Op zoek naar perfect passende shutters als raamdecoratie? Weten hoe een traprenovatie in z’n werk gaat of zien hoe een houten trap wordt gemaakt? Laat u inspireren door alle mogelijkheden en ervaar het vakmanschap tijdens de sfeervolle ‘Met Trots’ Open Dag van NEWstairs & Van Eyck shutters. Dit op zondag 14 april van 11.00 – 17.00 uur op adres: Oude Graaf 6, Weert (NL). Meer info op www.newstairs.com of op www.vaneyckshutters.com

Powered by Blog Grabber