Open Dag Recreatiegebied De IJzeren Man Weert

Op zondag 8 april organiseert Recreatiegebied De IJzeren Man van 11.00 tot 16.00 uur een gezellige Open Dag met activiteiten voor jong en oud.Open Dag Recreatiegebied De IJzeren Man Weert

04-04-2018 10:25 – Ingezonden door Redactie

Op zondag 8 april organiseert Recreatiegebied De IJzeren Man van 11.00 tot 16.00 uur een gezellige Open Dag met activiteiten voor jong en oud.

Het centrale thema van de open dag is “Laat je prikkelen”. Hiermee verwelkomen de ondernemers en verenigingen van samenwerkingsverband de IJzeren Man het recent geopende Zintuigenpark Weert in dit gebied. Er is een Amuse fietstocht en er zijn verschillende activiteiten verspreid over het gebied. Bij Klimbos Weert kan je “zien” hoe men een rescue uitvoert uit het parcours. Deelnemen aan een oefeninstructie behoort ook tot de mogelijkheden. Of ga een kijkje nemen bij de waterskibaan waar je tegen een gereduceerd tarief kan waterskiën. Ook bij Vakantiepark Weerterbergen is iedereen welkom. Daar kan je waterfietsen. En het zintuig “horen” komt tot uiting tijdens Koos voorleestheater, poppenkast en de mini disco voor de allerkleinsten. Een voorbeeld van “voelen” kan je vinden bij Blue stables. Daar kunnen kinderen voor een kleine vergoeding hoefijzers verven en een ponyritje maken. Meer info op www.ijzerenmanweert.nl

Amuse Fietstocht
Ook dit jaar kan er weer worden deelgenomen aan de speciale Amuse Fietstocht. De tocht van 17 km of 25 km voert je door het prachtige IJzeren Man gebied en stopt op vijf horecalocaties voor een culinair hapje. Je kunt tussen 11.00 en 13.00 uur starten bij het Natuur- en Milieucentrum, Geurtsvenweg 4. De fietstocht is voor €10,- te boeken via www.ijzerenmanweert.nl. Ben er snel bij want vol = vol!  Je kunt de route ook met de auto afleggen en tevens is er een leuke prijsvraag gekoppeld aan de fietstocht waarmee je o.a. een lunch voor 2 personen kunt winnen. Kijk voor het complete aanbod van de Open Dag op www.ijzerenmanweert.nl en kom langs op 8 april!

Powered by Blog Grabber