Open dag trouwlocatie Kasteeltje Cranendonck

Trouwplannen? Maar nog geen idee waar je in het huwelijk wilt treden? Je bent van harte welkom om op zondag 17 maart, geheel vrijblijvend, een kijkje te komen nemen op trouwlocatie Kasteeltje Cranendonck…Open dag trouwlocatie Kasteeltje Cranendonck

11-03-2019 10:47 – Ingezonden door Redactie

Trouwplannen? Maar nog geen idee waar je in het huwelijk wilt treden? Je bent van harte welkom om op zondag 17 maart, geheel vrijblijvend, een kijkje te komen nemen op trouwlocatie Kasteeltje Cranendonck in Soerendonk. Ook andere geïnteresseerden zijn welkom.  

Kasteeltje Cranendonck
Naast het gemeentehuis of een eigen locatie, kun je in Cranendonck ook trouwen in het kasteeltje. Eind 2017 is de trouwzaal volledig gerestyled zodat deze weer een frisse uitstraling heeft, passend bij de sfeer van de locatie. Het witte kasteeltje ligt op een prachtige locatie in de gemeente, omringd door natuur.

Maak kennis met de BABSen!
Hoe werkt het als je gaat trouwen? Eerst plan je bij de gemeente je trouwdatum. Zo’n 3 á 4 weken voor het huwelijk neemt een van de Buitengewoon Ambtenaren van de Burgerlijke Stand (BABSen) contact met je op. Zij denken graag mee over alle mogelijkheden voor een persoonlijke ceremonie. De BABSen en gastvrouwen maken graag kennis met je op 17 maart!
Zondag 17 maart
Je bent van harte welkom op zondag 17 maart tussen 12.00  en 15.00 uur op het kasteeltje Cranendonck (Cranendonck 1, Maarheeze). Wil je nu nu al meer informatie? Kijk dan eens op www.cranendonck.nl.

Foto: Marianne Koo
Mirjam Geilenkirchen
Renée Visschers
Patricia van den Beld

Powered by Blog Grabber