Opnieuw 0-3 zege voor sv Budel

Voor de tweede week op rij heeft sv Budel een belangrijjke uitwedstrijd gewonnen. In Dommelen nam het vaandelteam van sv Budel definitief afstand van de gevarenzone door opnieuw met 0-3 te winnen. Voor rust wist Koen Bogers een vrije trap fraai in de kruising te draaien en dus ging sv Budel met een 0-1…Opnieuw 0-3 zege voor sv Budel

01-12-2018 15:24 – Ingezonden door Redactie

Voor de tweede week op rij heeft sv Budel een belangrijjke uitwedstrijd gewonnen. In Dommelen nam het vaandelteam van sv Budel definitief afstand van de gevarenzone door opnieuw met 0-3 te winnen. Voor rust wist Koen Bogers een vrije trap fraai in de kruising te draaien en dus ging sv Budel met een 0-1 voorsprong rusten. Na rust wisten Steef Vasen en Stan van Leeuwen de score verder op te voeren. Door deze overwinning stijgt sv Budel naar de 8e plaats in de 3e klasse D.

sv Budel wist op voorhand wat de opdracht zou worden in Dommelen. De tegenstander staat in de gevarenzone en een overwinning zou betekenen dat sv Budel in een veilige positie zou komen vlak voor de winterstop. Voorin heeft trainer Walter van Ommeren inmiddels keuzes genoeg. Vandaag had hij vijf aanvallers in zijn wedstrijdselectie.

Op het kunstgras van Dommelen was sv Budel de gehele wedstrijd de bovenliggende partij. Na een klein half uur spelen kwam sv Budel op voorsprong. Een toegekende vrije trap werd door Koen Bogers fraai in de kruising gedraaid: 0-1. Daarna moest sv Budel verplicht wisselen: Stan van Leeuwen kwam in de ploeg voor Jeroen Bogers. Met een terechte voorsprong ging sv Budel rusten. Na rust was sv Budel nog altijd de bovenliggende partij, maar door de tussenstand op het scorebord was de overwinning nog niet binnen. In een tijdsbestek van drie minuten kwam hier verandering in. In de 59e minuut maakte Steef Vasen de 0-2 op aangeven van Jasper Beerten en drie minuten later wist Stan van Leeuwen ook op aangeven van Jasper Beerten de 0-3 te maken. In het laatste half uur werd uiteindelijk niet meer gescoord, waardoor sv Budel een ruime overwinning wist te boeken.

Na twee overwinningen op een rij gaat sv Budel aanstaande zondag met een goed gevoel de strijd aan met koploper SBC uit Son en Breugel. De tegenstander is al zeker van de eerste periode, maar is daarna in een dipje geraakt. Hopelijk kan sv Budel daar gebruik van maken en drie extra punten bijschrijven aan het seizoen totaal. De wedstrijd start zoals gebruikelijk om 14.30 uur.

Powered by Blog Grabber