Oproep… trouwpagina

Beste koppels! Allereerst van harte gefeliciteerd met jullie aankomend huwelijk!Oproep… trouwpagina

03-01-2019 14:54 – Ingezonden door Redactie

Beste koppels! Allereerst van harte gefeliciteerd met jullie aankomend huwelijk!  Willen jullie dat iedereen uit de regio jullie ziet schitteren op deze mooie dag? Dat kan! Meld je aan voor een plekje op de maandelijkse trouwpagina van HAC Weekblad! Dit kan door een mailtje te sturen naar info@hacweekblad.eu met daarin jullie namen, de trouwdatum, locatie en het tijdstip. Er kan ook gebeld worden naar tel. 0032 11 75 72 01 of breng de gegevens binnen op het kantoor van HAC Weekblad, Bosstraat 76 in Hamont. Trouwens, een van de koppels wordt ook nog eens verwend met een leuk presentje! Wij zullen jullie contacteren voor wat extra info en wij zorgen voor een fotograaf die op jullie speciale dag een foto komt maken. Zo kunnen we de foto, samen met een leuke tekst, in het HAC Weekblad plaatsen.

Wij wensen alle koppels een hele fijne en onvergetelijke huwelijksdag toe!

Powered by Blog Grabber