Orde van Verdiensten voor Jack Meijer

Al zeker 23 jaar kun je hem op allerlei mogelijkheden tegen zijn gekomen op het podium bij c.v. Buulder Buk: Jack Meijer.Orde van Verdiensten voor Jack Meijer

19-02-2019 14:34 – Ingezonden door Redactie

Al zeker 23 jaar kun je hem op allerlei mogelijkheden tegen zijn gekomen op het podium bij c.v. Buulder Buk: Jack Meijer. Als deelnemer aan de blééraovonden en later samen met Addy die in de ton stond. Het langste kennen we Jack als lid van Cabaretgroep Pluche Toelie. Samen met Petra en Madeleine is dit komische trio een onmisbaar onderdeel geworden op de Buulse Zittingen. Op zijn geheel eigen wijze is het vaak Jack die de aanzet geeft tot een lachsalvo in de zaal. Ook afgelopen vrijdag bij de eerste van de vier zittingsavonden waren er weer diverse lachsalvo’s te horen tijdens het optreden van deze groep. Na een hilarisch kijkje in het leven van de familie Kraak stond er niet alleen een presentator op het podium om te bedanken voor dit optreden, maar was ook voorzitter Jean-Pierre Bax van de Buulder Buk aanwezig om Jack te verrassen met de Orde van verdiensten van c.v. Buulder Buk. Zijn vrouw Lisanne werd natuurlijk in deze hulde betrokken en ontving een bloemetje. Op zaterdag was er ook een bloemetje en een speciaal dankjewel. Joost Neeskens werd even in de spotlight gezet vanwege zijn 11-jarige verdiensten voor de commissie Bouw.

Powered by Blog Grabber