Oudersdag bij Ju-Jitsu club Tai-Sabaki

Om het einde van het jaar eens iets speciaals te doen, hadden wij de ouders van de  jeugd uitgenodigd om eens met hun spruiten te trainen. Na een lichte opwarming kregen de ouders hulp van hun kinderen…Oudersdag bij Ju-Jitsu club Tai-Sabaki

06-01-2019 14:03 – Ingezonden door Redactie

Om het einde van het jaar eens iets speciaals te doen, hadden wij de ouders van de  jeugd uitgenodigd om eens met hun spruiten te trainen. Na een lichte opwarming kregen de ouders hulp van hun kinderen om de Ju-Jitsu technieken aan te leren. Na een enthousiaste sessie hebben zowel de kinderen als de ouders genoten van de Japanse zelfverdedigingskunst Ju-Jitsu. Heeft iemand interesse, dan kun je op Dinsdagavond of/en donderdagavond vrijblijvend komen oefenen in deze zelfverdedigingskunst in sporthal de posthoorn. Om eens kennis te maken met Ju-Jitsu worden U een aantal lessen  door Ju-Jitsu club Tai-Sabaki aangeboden.

Powered by Blog Grabber