Paal-Tervant te sterk voor KFC Hamont

Een winterzonnetje en een hard bevroren veld vormden het decor voor het bezoek van KFC aan de nieuwe fusieploeg Paal-Tervant. Dit hard bevroren veld liet weinig goed voetbal toe in het wedstrijdbegin.Paal-Tervant te sterk voor KFC Hamont

25-01-2019 11:20 – Ingezonden door Rob Bloemen

Een winterzonnetje en een hard bevroren veld vormden het decor voor het bezoek van KFC aan de nieuwe fusieploeg Paal-Tervant. Dit hard bevroren veld liet weinig goed voetbal toe in het wedstrijdbegin.

Stilte voor de storm, want dan volgen zes dolle minuten. Uit het niets komt er een goede actie van Pluymers die Jasper uitschakelt, goed breed legt en Sestu toelaat om de 1-0 simpel binnen te tikken. Enkele minuten later wordt Ricardo Kessels diep gestuurd op links. Hij gaat stevig in duel en dwingt een corner af. Deze corner gaat over alles en iedereen heen en komt in de voeten van Tim. Deze legt aan en Stijn kan het voorzet/schot van Tim in doel deviëren, 1-1. In dezelfde minuut wordt een ogenschijnlijk ongevaarlijke bal diep getrapt richting Jarne. Deze verkijkt zich echter op de verraderlijke bots en de bal gaat over hem het KFC doel in. 2-1 voor de thuisploeg.  De storm gaat even liggen en het tempo gaat naar beneden. Enkele minuten voor de rust gaat Paal-Tervant door op links, passeert enkele verdedigers en de voorzet wordt aan de eerste paal binnen getikt door Pluymers. 3-1 is de ruststand. Veel beterschap is er niet voor KFC in de tweede helft. Een te korte terugspeelbal van Cisse zorgt ervoor dat de match 10 minuten na rust in een beslissende plooi ligt: 4-1 en boeken toe. De wedstrijd kabbelt voort en KFC kan nog milderen via Nick, maar verder dan dit komen ze niet. Een teleurstellende nederlaag na een collectief mindere prestatie. Laten we hopen dat de voorspelde sneeuw en winterkoude van volgende week KFC kan inspireren voor een betere prestatie op zondag thuis tegen RC Reppel.

Powered by Blog Grabber