Paastoernooi bij Badminton Club Maarheeze

Het jaarlijkse paastoernooi bij Badminton Club Maarheeze heeft woensdag 28 maart weer plaatsgevonden. Doordat het ledenaantal gestaag aan het groeien is, konden we rekenen op een goed gevulde zaal. Elke…Paastoernooi bij Badminton Club Maarheeze

06-04-2018 12:09 – Ingezonden door Redactie

Het jaarlijkse paastoernooi bij Badminton Club Maarheeze heeft woensdag 28 maart weer plaatsgevonden. Doordat het ledenaantal gestaag aan het groeien is, konden we rekenen op een goed gevulde zaal. Elke speelronde moest zelfs een klein aantal spelers een korte pauze nemen.
Het toernooitje werd traditiegetrouw gespeeld volgens het “rommelpot”-principe, waarbij elke ronde de naamkaartjes willekeurig door elkaar gehangen worden om een zo gevarieerd mogelijke speelavond te verkrijgen. Om de punten gaat het niet, om de gezellige sfeer des te meer. Om die reden werd er dan ook ietsje eerder gestopt zodat aan de bar nog nagenoten kon worden met drankje en hapje. Natuurlijk werden er toch wat prijsjes vergeven maar dan op basis van loting. De gelukkigen waren Daniëlle, Paul, Anita, Nick en Koen, die elk met een paaspakket of lekkere fles wijn naar huis gingen.
Het paastoernooi voor de jeugd werd op vrijdag 30 maart gespeeld. Ook hier werden eerst wedstrijdjes gespeeld waarna de traktaties uitgedeeld werden. Hierbij werd niet geloot maar kreeg elke deelnemer een overheerlijke chocolade paashaas.

BCM speelt elke woensdag- en vrijdagavond in de Smeltkroes te Maarheeze van 20:30-22:30 uur, jeugd op vrijdagavond van 18:30-20:45 uur. Er is mogelijkheid tot het volgen van training, maar er kan ook puur recreatief gespeeld worden op deze woensdag- en/of vrijdagavond. Wie de badmintonsport eens wil uitproberen kan kosteloos een maand op proef mee te spelen. Voor informatie neemt u contact op met Lenie Kuiper (0031 495 – 592245) of kijk op www.bcmaarheeze.nl

Powered by Blog Grabber