Paaszangdienst zondag 14 april

De week voor Pasen wordt door Christenen de Lijdensweek genoemd. Deze start op Palmzondag, de zondag voor Pasen. Daarna heeft elke dag van de week een andere naam en betekenis zoals Witte Donderdag, Goede Vrijdag en Stille Zaterdag. Op elke dag wordt dan een gedeelte van het lijden van Christus herdacht….Paaszangdienst zondag 14 april

09-04-2019 11:53 – Ingezonden door Redactie

De week voor Pasen wordt door Christenen de Lijdensweek genoemd. Deze start op Palmzondag, de zondag voor Pasen. Daarna heeft elke dag van de week een andere naam en betekenis zoals Witte Donderdag, Goede Vrijdag en Stille Zaterdag. Op elke dag wordt dan een gedeelte van het lijden van Christus herdacht. Op Palmzondag, de start van de Lijdensweek organiseert de werkgroep Budel van de Protestantse Gemeente een: Paaszangdienst op Palmzondag 14 april in het Protestantse Kerkje in Budel. Aanvang 15.00 uur.  Medewerking aan deze viering zal worden gegeven door het Christelijk Gemengd Bethelkoor uit Weert o.l.v Jefta van Garderen. Tijdens deze zangdienst zullen we het lijdensverhaal vertellen en zingen daarbij kende liederen en koralen. U bent van harte uitgenodigd. Ook op andere dagen in de lijdensweek zijn er vieringen in de Bethelkerk in Weert. Wilt u weten wanneer deze zijn en hoe laat ze beginnen kijk dan op www.bethelkerk-Weert.nl

Powered by Blog Grabber